Breddels Consultancy B.V.

Gemeente Haaren en ontwikkelaar ondertekenen samenwerkingBogor Projectontwikkeling en Green Development ondertekenden vandaag de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Haaren.

Na jarenlange gesprekken tussen gemeente en diverse ontwikkelende partijen die kansen zagen rondom het Vincent van Goghplein is het Bogor gelukt de benodigde posities in het plangebied naar zich toe te trekken. De plannen, die ongeveer een investeringvolume behelsen van bijna € 7.000.000 bestaan uit een 33-tal woningen en een kleine 4.000 m2 winkeloppervlak. Het parkeren voor de appartementen gebeurt ondergronds, het parkeren voor de winkels op de huidige locatie.
Jan Bouter, directeur van Bogor prijst zich gelukkig dat na zoveel jaren van onderhandelen en besprekingen met eigenaren op de locatie, de buurtbewoners van het plein en de gemeente, er nu een belangrijke stap gezet is naar de realisatie van de plannen.
Breddels Consultancy, Ruurd Breddels heeft samen met de beleidsmedewerker van de gemeente, André Engelse de begeleiding gedaan van deze ontwikkeling vanuit de publiekrechtelijk invalshoek. Ook hiermee is het eind bereikt voor een intensief traject voor Breddels Consultancy.


>> Kijk hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten