Breddels Consultancy B.V.

AdvertentielinkVieya is een moderne en ondernemende wooncorporatie, die midden in de samenleving staat en alert weet te reageren op (maatschappelijke) ontwikkelingen in Dongen. Met een woningbezit van ongeveer 2000 woningen, maatschappelijk en commercieel vastgoed kenmerkt Vieya zich als een betrokken en ondernemende organisatie waarbij zij zich steeds meer ontwikkelt tot een maatschappelijke ondernemer, die actief werkt aan wonen en welzijn. Hierbij richt zij zich op uiteenlopende doelgroepen en op de leefbaarheid in Dongense wijken. Voor de komende jaren heeft Vieya een mooie opgave op het gebied van nieuwbouw, commercieel- en maatschappelijke vastgoedprojecten, herstructurering en onderhoud.

Advertentielink

Vieya is voor de afdeling Vastgoed op zoek naar een:

Teammanager vastgoed M/V

Fulltime

 

De uitdaging

Voor de teammanager vastgoed ligt er een forse uitdaging bij de afdeling vastgoed van Vieya. Voor een corporatie met 2000 verhuureenheden hebben we een behoorlijke vastgoed ambitie. We bouwen gemiddeld 100 woningen per jaar, de projectenportefeuille is divers en kent de nodige complexiteit. We staan aan de vooravond van een fors woningverbeteringtraject. Beleid en werkwijzen van de afdeling zijn de afgelopen tijd verder verbeterd; de opgave ontwikkelt zich naar borgen én vernieuwen.

De functie:
Je bent manager van de afdeling vastgoed en geeft leiding aan twee projectmanagers, de adviseur vastgoedbeleid en je stuurt de externe projectleiders aan. Op het gebied van (her) ontwikkeling ben je een belangrijke sparringpartner voor de directeur/ bestuurder. Als lid van het MT lever je een actieve bijdrage aan de strategie en bedrijfsvoering van Vieya. Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden en uitvoeren van de vastgoedsturing zodat Vieya ook in de toekomst kan voldoen aan de woonbehoefte van haar klanten. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de verkoopopgave. Je hebt intensief contact met samenwerkingspartners zoals de gemeente, architecten, aannemers en (maatschappelijke) organisaties. Op het gebied van herstructurering en onderhoud werk je intensief samen met de manager klantenservice, bij investeringen werk je nauw samen met de financieel manager.Bron: http://www.vkbanen.nl/detail_baan/4633038_teammanager-vastgoed-mv_provincie-zuid-holland-provincie-noord-brabant-provincie-noord-holland-provincie-utrecht.jsp

>> Kijk hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten