Breddels Consultancy B.V.

Pieken voor een half jaar.Woningcorporatie Zayaz heeft haar vastgoedactiviteiten ondergebracht in een aparte besloten vennootschap. Wegens ziekte is de huidige directeur tijdelijk vervangen door Ruurd Breddels die samen met en via Cofier de uitdaging is aangegaan om binnen Zayaz Vastgoedontwikkeling lopende zaken op te pakken. Gelijktijdig zijn op verzoek diverse rapportages samengesteld.

In het afgelopen half jaar is er binnen Zayaz veel gebeurd. De twee directeur bestuurders hebben afscheid genomen. Een interim bestuurder is voor anderhalve dag per week actief ter ondersteuning van het zittende managementteam en ter voorbereiding op de selectie van de nieuw aan te nemen bestuurder.

Er wordt met spanning uitgekeken naar de nieuwe man/vrouw, die men dit jaar nog hoopt te kunnen presenteren als nieuwe bestuurder van Zayaz.

Gelijktijdig zijn meerdere zaken voor vastgoedontwikkelingen tegen het licht gehouden, gespiegeld tegen een zeer gewijzigde markt en verschuivende panelen in wet en regelgeving. De implementatie van de voorgestelde wijzigingen/ aanpassingen zal niet door Breddels Consultancy worden opgepakt.

 

 >> Kijk hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten